SERVEIS

 
Quiropodologia

QUIROPODOLOGIA

Dins d’aquesta àrea s’inclouen els tractaments de les alteracions dermatològiques, com ara les callositats, durícies, berrugues, dermatomicosis (peu d’atleta), hiperhidrosis, anhidrosis, èczemes, psoriasis, etc i també les alteracions de les ungles com ara la onicomicosis (fongs), ungles engrossades, ungles encarnades, etc.
Oferim tractaments de reconstrucció ungueal amb gels reparadors d ́última generació i tractaments de reeducación ungueal mitjançant ortonixies.
També inclou el tractament de Peu Diabètic, quan parlem de peu diabètic ens referim a una sèrie de complicacions produïdes per la diabetis i que poden provocar lesions a nivell dels peus com ara úlceres que poden arribar a ser causa d’amputacions de les Extremitats Inferiors. A la Clínica del Peu fem tractament tant per a la prevenció d’aquestes alteracions com per a la curació.

Ortopodologia

ORTOPODOLOGIA

Engloba tots els tractaments dels trastorns biomecànics de l’extremitat inferior, utilitzant suports plantars o les ortesis de silicona. Tenen com a finalitat el tractament de patologies com ara, l’Esperó, Fascitis Plantar, peus Valgos, peus Cavos, peus Plans, Neuroma de Morton, Dits en garra, Artritis, Tendinitis, Descàrregues per a úlceres de peus diabètics…
Tots el tractaments son personalitzats utilitzant diferents tècniques segons la patologia: Tècniques d’adaptació en directe, motllos de guix, espumes fenòliques, etc…

Biomecanica

BIOMECÀNICA

A la Clínica del Peu fem l’estudi biomecànic tant en estàtica com en dinàmica i de la carrera. Ens mostra el grau d’harmonia de tot l’aparell locomotor i les alteracions que presenten els peus. Ens ajuda a confeccionar un bon tractament i a poder prevenir precoçment zones de pressió abans que apareguin els símptomes.

Podologia geriatrica

PODOLOGIA GERIÀTRICA

El pas del temps i les agressions no corregides fan que els peus de la gent gran requereixin una adequada atenció per mantenir una bona mobilitat. Els pacients grans requereixen valoració periòdica i cures podològiques contínues degut a les complicacions relacionades amb els trastorns crònics tals com l'artritis, diabetis mellitus i els trastorns vasculars perifèrics. Aquestes complicacions poden afectar la qualitat de vida i independència degut al dolor, possibles infeccions i mobilitat reduïda.

Reflexologia Podal

REFLEXOLOGIA PODAL

La reflexologia podal és una tècnica manual que s’utilitza per activar els processos d’autorregulació del propi organisme, mitjançant la estimulació reflexa perifèrica del sistema nerviós. Es tracta d’una teràpia de prevenció en la qual s’aplica un estímul a les zones reflexes del peu, provocant una reacció beneficiosa per a l’organisme.

Podologia Esportiva

PODOLOGIA ESPORTIVA

Utilitzem una varietat de procediments per a prevenir i/o tractar lesions als atletes i aficionats per ajudar a optimitzar l’exercici mentre es minimitzen les lesions.

Podologia Pediatrica

PODOLOGIA PEDIÀTRICA

La Cínica del Peu proporciona diagnòstic i tractament als problemes dels peus dels nens, tals com peu pla, trastorns congènits o hereditaris o lesions traumàtiques. Si s’identifiquen adequadament a una edat primerenca, aquests problemes poden ser corregits ràpidament.

Quiromassatge

QUIROMASSATGE

Dirigit a pacients amb malalties musculoesquelètiques . Abasta tot el cos mitjançant tècniques descontracturants , estiraments i estimulació.
SOL·LICITA UNA VISITA